Pagina's

zondag 13 november 2011

Wie goed kijkt...


ZIET ZELFS MET EEN OOG!
Het idee voor deze AJ zag ik ergens op internet. De naam van de artieste ben ik helaas vergeten. Ik heb de bladzijden eerst met gesso behandeld. Ik heb veel pigment inkt pennen gebruikt in verschillende diktes.

donderdag 10 november 2011


Deze AJ heb ik afgelopen weekend gemaakt. Lekker freubelen. Ik zie gewoon wel wat er ontstaat. In dit geval waren dat huisjes. Toen moest er nog een (eigen) spreuk bij. Ik heb het eerste opgeschreven wat in me opkwam: 'Al is het huis nog zo mooi. Overal is het weleens een grote zooi'. Zeg maar... een moderne versie van: 'ieder huisje heeft z'n kruisje'.
Voor de achtergrond heb ik shadowpaint gebruikt. Verder stukken scrappapier en een sjabloon en een stempel. Het geheel heb ik afgelakt met gelmedium.

zondag 6 november 2011

Van mij mag het zo blijven...


Deze heb ik donderdagavond gemaakt. De datum klopt dus niet en moet zijn 3 november. Het gaat over het weer, wat uitzonderlijk zacht is voor de tijd van het jaar. Maar... daar heb ik helemaal geen moeite mee. Sterker nog: het mag van mij zo blijven tot dik in de volgende lente.
Ik heb shadowpaint gebruikt voor de achtergrond. Het gras is acrylverf, verschillende kleuren groen. De vogel is van de Silhouette en het vlindertje is een stukje cadeaupapier. Het geheel heb ik afgelakt met gelmedium mat voor een subtiele glans.

Waarom hebben kleine mannetjes...


Deze artjournaling heb ik ook tijdens het scrapweekend gemaakt. Thuis heb ik nog het e.e.a. veranderd.
De tekst is van mijzelf en is symbolisch bedoeld. Ik zie vaak kleine mannen met grote auto's, honden of iets dergelijks.

vrijdag 4 november 2011



Het afgelopen weekend was ik in Dongen, Brabant. Er werd daar een scrapweekend gehouden, georganiseerd door 'Scrapsite'. Het was erg leuk om iedereen weer te zien en gezellig met z'n allen te scrappen, kletsen en andere dingen te doen. De lokatie was ronduit fantastisch! Op zondagochtend ben ik met een paar meiden naar de 'Scrapheap' geweest. Het was er vlakbij en er werd een rommelmarkt georganiseerd. Tot mijn grote vreugde lagen er twee specials van 'Somerset artjournaling' op mij te wachten. Jolande had ze voor mij apart gehouden. Bij deze nogmaals bedankt Jolande!